GLEDAJTE SVE EPIZODE SERIJE BAHAR ONLINE SA PREVODOM

Bahar serija
TAJ ŽIVOT JE MOJ SAMO NA BAHARSERIJA.NET
Isključite AdBlocker. Firme koje razvijaju AdBlocker finansira IN-Q-TEL koji je razvila CIA, novac koji dobija AdBlocker je u zamenu za Vaše podatke. PODRŽITE BALKANSKU MREŽU PORTALA, jer na kraju, i mi moramo od nečega živeti!

O Seriji

Ovo je priča o Bahar, mladoj i naivnoj devojci koja živi u Istanbulu sa majkom Nuran, ocem Iljasom i sestrom Efsun. Zbog loše porodične finansijske situacije, prinuđena je da napusti školu i zaposli se u poslastičarnici, kako bi pomogla svojoj porodici. Ona je pažljiva, optimistična i vredna devojka, za razliku od svoje sestre Efsun, koja je potpuno drugačija. I dok Bahar čini sve da ne bi li usrećila svoju sestru, Efsun radi sasvim suprotno.
Bahar je u stvari usvojena, ona je kći Mehmeta Emira, bogatog i uspešnog biznismena, a to je tajna za mnoge, pa i za samu Bahar. Jednom davno, njen pravi deda nije želeo da se njegova ćerka uda za Mehmet Emira. Razdvojio ih je i skrivao njenu trudnoću. Prilikom porođaja Baharina majka je preminula, a potom Bahar daju na čuvanje porodici koja radi u njihovoj kući kao posluga i oni je odgajaju. Ova tajna proganjala je Baharinog dedu tokom većine života i to je za njega bio najveći teret. Zato je odlučio da naizad kaže istinu Mehmet Emiru. Međutim, smrt ga sprečava u toj nameri. Nuran i Iljas odlučuju da Bahar ne kažu istinu i na njeno mesto postavljaju svoju ćerku Efsun. Sprovode plan u delo i predstavljaju Efsun kao pravu Mehmet Emirovu ćerku.

Bahar, ne znajući istinu o svom poreklu, nastavlja skroman život, dok Efsun počinje novi koji joj u suštini ne pripada.

"Taj život je moj" / "Bahar" ("O hayat benim") je turska je televizijska serija koja se snima od 2014.godine.
Serija "Taj zivot je moj" - Ovo je prica o Bahar, mladoj i naivnoj devojci koja zivi u Istanbulu sa majkom Nuran, ocem Iliyasom i sestrom Efsun. Zbog lose porodicne finansijske situacije mora napustiti skolu i pocinje raditi u poslasticarnici da bi pomogla svojoj porodici.

Ona je pazljiva, optimisticna, i vredna devojka a njena sestra Efsun je potpuno drugacija. Bahar cini sve da usreci svoju sestru a Efsun radi sasvim suprotno i u svakoj prilici cini sve da sto vise iznervira Bahar.

Bahar zivi sa porodicom koja ju je usvojila. Ona je u stvari kci Mehmet Emira, bogatog i uspesnog biznismena sto je tajna za mnoge pa i za samu Bahar.

Davno, njen pravi deda nije zeleo da se njegova cerka uda za Mehmet Emira. Razdvojio ih je i skrivao njenu trudnocu. Prilikom porodjaja Baharina majka umire. Bahar daju na cuvanje porodici koja radi u njihovoj kuci kao posluga i oni je odgajaju. Ova tajna je proganjala

Baharinog dedu vecinu njegovog zivota i bio je to pretezak teret za njega. Zato je odlucio da kaze istinu Mehmet Emiru i odlazi kod njega da mu isprica o svemu. Pre nego sto je otkrije istinu, Baharin deda umire.

Nuran i Ilyas odlucuju da ne kazu istinu Bahar, i na njeno pravo mesto stavljaju Efsun. Oni sprovode plan u delo i predstavljaju Efsun kao pravu Mehmet Emirovu cerku. Bahar, ne znajuci nista, nastavlja svoj skroman zivot, dok Efsun pocinje novi zivot koji joj u sustini ne pripada.

Serija o devojci koja je odrasla u siromasnoj porodici, losim uslovima, a u stvari je kci bogatasa. Da li ce Bahar uspeti uzeti svoj zivot od Efsun? Da li ce Bahar i Mehmet Emir saznati istinu na kraju? Sta ce uraditi Efsun kada sazna da je Bahar prava Mehmetova cerka?