GLEDAJTE SVE EPIZODE SERIJE BAHAR ONLINE SA PREVODOM

Bahar serija
TAJ ŽIVOT JE MOJ SAMO NA BAHARSERIJA.NET
Isključite AdBlocker. Firme koje razvijaju AdBlocker finansira IN-Q-TEL koji je razvila CIA, novac koji dobija AdBlocker je u zamenu za Vaše podatke. PODRŽITE BALKANSKU MREŽU PORTALA, jer na kraju, i mi moramo od nečega živeti!

Friday, February 19, 2016

Bahar - Epizoda 71


Sultan je odvela policija. Efsun sada samo trazi izlaz kod Arde kojeg maksimalno oduzima. Hulija je sad u strahu da ne izgubi zauvijek svoga sina. Ilijas je vec poceo luditi, ne zna vise i ne moze da trpi zbog svega sta ga je snaaslo. Arda je upucan. Sreca pa ga je vidio jedan od cuvara koji ga je odmah odvezao u bolnicu. Policija odlazi i u Salihovu radnju te pronalaze nesto i kod njega i odvode ga u policiju. Dzemal zove i dolazi do Zejneb. Kaze da je osvetio. Da li je to Dzemal taj koji je izbo Ardu?Ates prati Huliju i Efsun koje nesto muljaju. Bahar je samo pored oca svoga. Iako je Mehmet otvorio oci, njegovo stanje nije nimalo dobro. Hulija zove Ardu da dodje odmah do njih ne znajuci da joj je sin u bolnici i da je izboden. Saliha i Sultan je polciija odvela i to saopstava Ardi. Efsun se boji sad za sebe i Ardu zbog ubistva, sva strepi kao i Hulija. Mehmet se predaje, nema vise volje za zivotom. Arda izlazi iz bolnice da bi dosao do Hulije i Efsun. Muge vidi Ardinu ranu i doziva majku ali on je sprecava i kaze da suti. Arzu priznaje Atesu da ga jos uvijek voli , da ga nikada nije mogla zaboraviti, nikada ga nije prestala voljeti. Ates je iznenadjen. Arda i Efsun su odlucili da naprave svadbu, Efsun odlazi i uzima vjencanicu. Sve se sprema za vjencanje i dolazi Ismail koji kaze Efusn da je volio. Ona ga tjera. Efsun i Arda se vjencavaju. Zejneb je u cosku i ona je dosla i moli Boga da Arda ne pristane ali on ipak pristaje. Zejneb place. Ismaila upucaju u pucnjavi koja se odigravala dok je svadba bila. Sultan i Salih su pusteni. Zejnebina majka prilazi Ardi i kaze da je upropastio zivot njenoj kcerki Zejneb i sad zeni drugu. Arda saznaje da je Mehmet svestoimaju uzeo i Bahar je dosla i donijela im papir. Kaze im Bahar da je jedina vlasnica svega od Atahanovih. Svi su bez teksta. Dolaze u kucu, kuca je prazna i Bahar im kaze da im zeli svu srecu. Hulija je bez teksta kao i Efsun. - See more at: http://sapunko.com/taj-zivot-je-moj-epizoda-71/#sthash.O8Akd7m6.dpuf
Serija "Taj zivot je moj" - Ovo je prica o Bahar, mladoj i naivnoj devojci koja zivi u Istanbulu sa majkom Nuran, ocem Iliyasom i sestrom Efsun. Zbog lose porodicne finansijske situacije mora napustiti skolu i pocinje raditi u poslasticarnici da bi pomogla svojoj porodici.

Ona je pazljiva, optimisticna, i vredna devojka a njena sestra Efsun je potpuno drugacija. Bahar cini sve da usreci svoju sestru a Efsun radi sasvim suprotno i u svakoj prilici cini sve da sto vise iznervira Bahar.

Bahar zivi sa porodicom koja ju je usvojila. Ona je u stvari kci Mehmet Emira, bogatog i uspesnog biznismena sto je tajna za mnoge pa i za samu Bahar.

Davno, njen pravi deda nije zeleo da se njegova cerka uda za Mehmet Emira. Razdvojio ih je i skrivao njenu trudnocu. Prilikom porodjaja Baharina majka umire. Bahar daju na cuvanje porodici koja radi u njihovoj kuci kao posluga i oni je odgajaju. Ova tajna je proganjala

Baharinog dedu vecinu njegovog zivota i bio je to pretezak teret za njega. Zato je odlucio da kaze istinu Mehmet Emiru i odlazi kod njega da mu isprica o svemu. Pre nego sto je otkrije istinu, Baharin deda umire.

Nuran i Ilyas odlucuju da ne kazu istinu Bahar, i na njeno pravo mesto stavljaju Efsun. Oni sprovode plan u delo i predstavljaju Efsun kao pravu Mehmet Emirovu cerku. Bahar, ne znajuci nista, nastavlja svoj skroman zivot, dok Efsun pocinje novi zivot koji joj u sustini ne pripada.

Serija o devojci koja je odrasla u siromasnoj porodici, losim uslovima, a u stvari je kci bogatasa. Da li ce Bahar uspeti uzeti svoj zivot od Efsun? Da li ce Bahar i Mehmet Emir saznati istinu na kraju? Sta ce uraditi Efsun kada sazna da je Bahar prava Mehmetova cerka?